Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunicera

man kan tala på alla språk utan att göra sig förstådd

om man bestämmer sig

 för att se människan

bakom orden

kan man alltid göra sig förstådd

det finns ett språk som alla förstår

det heter samhörighet




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-13 12:16



Bookmark and Share


  Maria T
Detta var fantastiskt bra
2008-05-13

    © Birgitta Wäppling VIP
Insiktsfullt skrivet.
2008-05-13

  noname_realmind
Samhörighetsspråket!
Hur bra som helst denna. :))
2008-05-13

  Moniqa
Jepp...supersant!!
2008-05-13

  aol
så sant s rätt bravo
2008-05-13

  korpfjäder
Oh ja!
2008-05-13

  mare VIP
Bravo !!
2008-05-13

    Maria Malm
Ljuvlig kommunikation.
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren