Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midsommarflickan


när du rör vid mig
kysser mig
smeker

då vet jag mer
än innan




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-06-25 15:05



Bookmark and Share


  Manal
en härlig dikt. så få ord men så många käsnlor.
2005-06-25

  kath
ja, det är en fantastisk känsla du beskriver här...just det att man sedan vet mer är magiskt...

ömsint och vackert
2005-06-25

  himlens hemlighet VIP
den här varianten är fin tycker jag...
behåll henne och du kommer bli klok som en bok :)
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP