Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vände sin klack och stack

Hon gjorde ingenting, för att trösta mig
Hon gjorde ingenting, för att stötta mig
Hon vände bara sin klack
Lämnade mig åt ödet och stack

Egoist
Egoist

Egoist

Han gjorde allt, för att trösta mig
Han gjorde allt, för att stötta mig
Han sträckte på sin kropp
Till mina plågoandar sade han stopp

Vackert
Vackert

Så vackert

Hon stack för att hon var osäker och orkeslös
Hon stack med ångest, för att hon ej hade mod
Efter en stund släppte hon tårarna lös
Och hon ville verkligen vara stark, hon ville vara god

Vackert
Vackert

Så vackert




Fri vers av To
Läst 925 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-13 21:33



Bookmark and Share


  häxanmara
Mycket vackert..:)
2008-05-15

  Noomie
Vackert.
Mycket mycket bra.
2008-05-14

    Lindizz
tänkvärd text, bra skrivet.
2008-05-14

  Lyckohäxan Enediel
En väldigt fin dikt som jag upplever innehåller mycket sympati.
Bra skrivet :)
2008-05-14

    sunnanvind
Mycket tänkvärt...
2008-05-13

  Fånga dagen
Mycket vacker och tänkvärd dikt

Anna-Karin
2008-05-13

    ~maria~
vackert vackert så vackert :)
2008-05-13

    leave
så vacker, så vacker. denna blir bokmärkt, jäklar vad du träffade mig.
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

To
To