Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuliss

gryningen väcker mig

obarmhärtigt

 

genom fönstret på glänt hackande skrik och skratt

ängsliga föräldrar

årets gråspräckliga dunbollar på taket nedanför

 

där bakom

ankrar sommarens vita kulisser

kryssningsfartygen

 

Constellation

Voyager of Seas

 

muttrande natten igenom

en gigantisk hjärt- och lungmaskin

för hytternas folk

 

skeppsvisslan dränker mina tankar

tre gånger

 

 

jag stänger fönstret




Fri vers av sister mary
Läst 493 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-13 23:54



Bookmark and Share


  Tabes
Några sekunder beskrivet så att jag anar dofterna och känner ljuset.
Det är poesi!!
2008-05-27

  Göran P Rödholm
Målerisk kuliss. Dunbollarna är fint antydda. Att skeppsvisslan blåser just tre gånger tycker jag om. A boat is a boat ...
2008-05-15

  lilla t
återkommer till denna, den har något som drar :) Gillas!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary