Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottade..

Inför varandra
blottade...
hudars nakenhet..
själars nära beröring
berusad av alla
sinnens närvaro..
totalt av naken kärlek


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-14 01:59



Bookmark and Share


  aol
så ärlig poesi gillas
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Så utlämnade man är åt varandra då...
Så sårbara...
Endast verklig kärlek kan skänka den trygghet och värme som behövs för att kunna ge sig hän med HELA sin varelse...
Så att alla sinnen är närvarande, inte bara reptilhjärnan.
2008-05-14

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!!!
2008-05-14

  Sladjana Zubcevic
F I N T!
2008-05-14

  Karl-Bo Lundstedt VIP
berörande fint....
att uppgå i
varandra och
bli ett...
det kärleken
handlar om....
kb
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP