Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seende kärlek

Blickar av ömhet
kärlekens ögon..
ser lite längre
ogreppbar storhet
av det underbara..
det som kallas kärlek


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-14 15:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket skön poesi.
Applåd!
2008-05-14

  aol
så vackert härligt om kärlek så fin poesi
2008-05-14

  Sladjana Zubcevic
Kärlek....
VACKERT!
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Kärleken tror allt, hoppas allt och uthärdar allt.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP