Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skapelse

Långsamt
var det enda ord
du kom på
när vi skulle skapa vår värld

Sex långsamma dagar senare
kom sabbaten
och vi såg vördnadsfullt upp
mot den lysande, sega
långsamhetshimlen
Den var vårt nya hem
Vårt hav av jämnjävlig
underbar trygghet
Och när den himlen störtade
ner över oss båda
och vi långsamt dränktes i varandra
var allt vi kunde säga
Wow

som en fantastisk suck
en droppe smutsvatten
i en storm av heligt regn




Fri vers av MMo
Läst 512 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-14 16:47



Bookmark and Share


    Livsrymling
Slutet! Motherhuggin'' slutet!

Också uttrycket jämnjävlig blev jag glad av.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo