Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen

rinner svidande

 som kaffe i magsåret

frågorna

murbygget bakom

blodiga sandsäckar

kan inte svara

martyren är död




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-14 19:50



Bookmark and Share


  korpfjäder
Anar, att det kan ligga något väldigt gott i att martyren är död. Fastän smärtan är stor och inget går att säga.
2008-05-15

  aol
gillar din fina poesi beskrivning bravo
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren