Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas Korpfjäder....


Jag återvänder

tyst viskar smeker tyst under vatten sjunker leker tyst i natten mjukt sammet faller tyst draperar dämpar stilla tyst mossa stenvarm stig över jordens tysta doft möter lyfter bär tystnaden stillar mitt bultande hjärta lugnt tyst helar den rena oändligt älskade tystnaden min sargade oroliga själ så tyst så stilla tyst




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 371 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-05-14 21:09



Bookmark and Share


  silencieux
jag blir hypnotiserad av dina ord.
2008-06-10

  Moniqa
scchhyyy,,, mmmh...hör den ljuva tystnade oc känner mjukeheten som läker Superfint och inspirerande skrivet =))
2008-05-20

  korpfjäder
En fjäderlätt tystnad
faller mot avgrunden
stilla flytande
andäktigt osagd
som bultande hjärtan
i natten

Tack!
2008-05-15

  mayhem and order
Åååååhhh brabrabra!
lugna vackra stilla tysta fina varma ord i blixthastighet *mums*
Mycket gott
2008-05-15

    ej medlem längre
tyst helar den oändligt älskade tystnaden...
Underbart ordat, som hela texten f.ö. Tycker mycket om att läsa flytet.
2008-05-15

    Maria Malm
Vilsamt att läsa, fin känsla.
2008-05-15

    © Birgitta Wäppling VIP
Mjukt och vilsamt, i tillägnan.
Applåd!
2008-05-15

  Emilia Mattsson
man riktigt känner stillheten som bara blir kraftigare mot slutet av texten,,,,fin känsla:)
2008-05-14

  aol
vacker mjuk poesi
2008-05-14

  Maria T
En vacker hyllning till tystnaden
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Natten kan ha en sådan lugnande inverkan...
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren