Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du trotsar morgonens solstråle!

Du är

som en strålande morgonstjärna

som trotsar

morgonens solstråle

rakt in i ditt rum.

****

Som doften

av morgondagg

i en nyvaken sommaräng.

****

Du är en härlig

blandning

av

begär och saknad,

kärlek och längtan!

                            14/5-08    13:20




Fri vers av En klar stjärna
Läst 615 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-14 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så vackert och ömt, så nära..vaghean zibast..önskar dig framgång o lycka!
2008-10-23

  Bibbi VIP
Ljuvlig beskrivning.
2008-08-16

  Teresia Ridell
Mycket vackert !


(vi har gemensamt problem...)
2008-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Utomordentligt vackert och sensuellt, Helen!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna