Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minsan

dom säger att jag pratar förmycke utan att tänka
men ja tror inte de är de som är problemet
du förstår
tror de är såhär
jag tänker förmycke utan att tänka
eller
tänker förmycke utan att prata
ja
såmåste de vara




Fri vers av bitta
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-06-25 23:20



Bookmark and Share


  Smultris
Du... Det e precis så jag känner oxå...

*Ler*

Vad härligt att läsa dina ord.
2005-08-06

  chantraine
jag gillar den.sköön:)
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

bitta