Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska dig själv

Omfamna din skugga
möt din avigsida
klä av dig din hud
och gläds åt mörkret




Fri vers av Lindan
Läst 619 gånger
Publicerad 2005-06-26 02:31



Bookmark and Share


  aftermath
en kognitivt hemfallen terapeut hade inte kunnat sagt det bättre!!
2005-06-30

  Roger VIP
Girlpower! Njutbar, kort och med en sanslös intesitet!
2005-06-28

  Hans w-art Westlund VIP
snyggt
2005-06-26

    ej medlem längre
Starka fyra rader, själv har jag väldigt svårt att glädjas åt mörkret, men kanske en dag...
2005-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan