Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Liv

Djupt därinne
i hjärtats mitt
där livet finns bor..
pumpas det fullt
av livgivande blod
till varje ådra med
strömmar av liv..
från livets rum
så starkt men skört..
av liv här och nu..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-15 15:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är ju underbart att det flödar liv därinne också.
Hett, pulserande...
2008-05-15

  Havsbris
så är det ,o)

skönt förklaring
för detta anatomiens
bild ...
2008-05-15

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-15

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP