Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet av tystnad

Stillhetens tystnad..
som ljuvligt eko
genom tid
genom rum
för tankarna bort
på vingar av frihet..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-15 16:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom av hög klass.
Applåd!
2008-05-16

  Sladjana Zubcevic
Vackra ord och tankar.
Väldigt vackert!
2008-05-15

  Johan Bergstjärna VIP
..Fina rader om någonting så ljuvligt..
2008-05-15

  Larz Gustafsson VIP
En livsnödvändighet, M.
2008-05-15

  Havsbris
Eller hur? ;o)

det behövs så mycket
och så många gånger,
för att man kunna bli
fri och hel...!!

Ljuvliga och friska ord,
en oändlig tavla ;o)
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP