Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avstånd


älskling

min längtan efter dig
gör att jag älskar dig

ännu mer








Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 913 gånger
Publicerad 2005-06-26 10:28



Bookmark and Share


  kath
denna eviga, tärande, fascinerande...längtan..vad är det med den som gör oss levande men ändå döende...livets alla skeden i ett
2005-06-26

    Malin Johansson
fin dikt om en stark saknad och längtan...
2005-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP