Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära..

På bädd av rosenblad
utströdda för vår kärlek..
möts våra hudar så nära
så tätt så längtande..
i det varma till hetta
av lust av hunger att smaka..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-15 23:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här hettar det till riktigt, Marusjka...
Men på ett vackert sätt.
2008-05-16

  Sladjana Zubcevic
Du skriver helt fantastisk.
Väldig fint!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP