Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...gränser är som resår....


Där kommer krassen att trivas



Hon lurade
allihop
även sig själv


glädjen hade
inga gränser


gränser


vem visste var hennes gränser gick


hon lyfte säcken
med blomjorden


fick den på plats
i den stora lådan


skar med vassa kniven
stoppade ner båda händerna
i den rena mullen


sedan satte hon sig och vilade


tittade på sina händer

och kände sig nöjd med det svarta under naglarna




Övriga genrer av Bim
Läst 348 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-16 13:15



Bookmark and Share


  Cadena
Förstår precis Bim. just så skulle jag känna det och var nöjd med att något livsviktigt hänt.
2008-05-17

  Per Rydberg
En i allt underbar text. Livskraftig och hoppfull- den ger mig styrka!
2008-05-17

  Lilla My* VIP
Livskraften spirar genom dina ord!!
2008-05-17

  Elaine.S VIP
Vissa gränser tål att tänjas på och skapar livslust ända ut i fingertopparna
2008-05-17

  Quasimodo
Levnadsfint och vackert !!!
2008-05-16

  charlotte hedendahl
Livskraftig poesi !
2008-05-16

  Rachel Roth
ja, du visar verkligen att gränser är som resår...
jag kallar detta livskraft!
2008-05-16

  Carola Zettergren
Mycket bra!!!APPLÅDER!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Bim