Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smultrontoppad & kolastänkt

dina ögon frågar vad kärlek är
när den vita duken ligger blank
från köket hörs kommande steg
med smultrontoppad, kolastänkt Pannacotta

och kärleken är bekräftad




Fri vers av Fredric
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-16 22:02



Bookmark and Share


  Roula O
mm mumsigt...fint skrivet!
2009-03-29

  Sanningsägaren VIP
förlåt
inte konstruktiv alls
bara
TOKGILLAR!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric