Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bokjävel.. (en par ord om visdom)

jag har läst klart boken nu
du vet den med alla sidorna
tusentals tecken och kapitel

du frågar om jag blivit klokare
jag skakar på huvudet och säger
- det är ju jag som tolkar innehållet

en blick av besynnerlighet landar på mig
en känsla frågar mig:
varför skulle jag bli klokare?

detta är ju mina sanningar
mina tolkningar
- Blir jag klokare av dem?




Fri vers av Fredric
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-18 16:13



Bookmark and Share


  Angeldust
håller med bokjävel rätt å slätt ;-) svårt för böcker ha det gott
2008-07-14

  mayhem and order
ja men precis...god tanke du!
bilden är underbar o. funkar till texten.
(vill ju gärna tro att bara idioter gör samma misstag twice så hoppet att lära av egna tolkningar till klokhet finns)
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric