Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattligt besök

Ett finger spårar mot glas målat av nattfukt
mönster växande bakom min stela blick
ådror svällande av fruktans bultande puls
i skuggan av ett budskap från andra sidan

Vi är här nu.




Fri vers av Evigt liv
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv