Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då som nu

Då som nu gör du ont i mig

Smeksam för ögonen

Inställsam genom dofter

Smärtsam genom ditt skarpa sinne

Och dina kloka ord

Omtalbar endast i mina tankar




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-17 03:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänk att skönhet kan göra så ont...
Jag skrev själv en dikt om det.
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity