Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodröd sol

Blodröd sol genom åskgrå himmel

Ner mot berget framför mig

 - där jag står

Inte märkligt att förundran famnar

Runt min själ där jag står och brinner

Bländande rött är skymningsljuset

Och jag vet att jag väntar regn

Regn att smeka mig till vila och lugn

Att visa mig andra perspektiv

En skön, skyddande sköld mot världen

Där ingen ser mina tankar




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-17 03:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där du står och brinner!

Fantastiskt!

Vacker dikt som helhet!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity