Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som faller

Det som faller, faller sällan långsamt

Det rasar och accelererar

i kraft av sig själv

Krossas mot den underliggande ytan

och bildar ett sorgesamt pussel

mot marken då det slutar att andas

I gruset ligger vi

Gråter över vad som en gång var

och vad som en gång kunde blivit

Vi dansar på skärvor av glas

Vi dansar på resterna av våra liv




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-17 03:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fallet är det stora Babylon...
Fallen har jag själv varit många gånger.
Men det är sant. Det accelererar. P g a dragningskraften...
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity