Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Nog snurrade Jorden rätt inatt

Och nog log jag lätt
När jag somnat
Nog har du påverkat mina drömmar
Jag faller så lätt, så lätt




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 03:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, man säger ju \"fall in love\" och det talas om att falla för någon...
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity