Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna

stjärnorna stirrar sorgset inatt

ner på vägen där jag stått en stund

jag stirrar upp, de plirar ner

de undrar vad som håller mig vaken




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-17 04:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"As the stars look down\", som Gen X sjöng...
Vackert!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity