Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ljusa

Genom spruckna moln
på mörkfärgad himmel
träder det ljusaste av
ljusa fram....
starkt inför mina ögon
fångas jag in av strålar
från solljus varma sken


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-17 14:16



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket fin liten dikt.
Glädje är att se livet genom
en solstråle.
2008-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Så ljuvt att fångas upp på det viset!
Så har Jesus gjort med mig många gånger.
Jag vet, jag förtjänar det inte, men det gör ingen.
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP