Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysterier

Och där sitter vi sen

Som ilskna bär och andas

Efter att ha slagits emot tystnaden

Gormandes ord och visor ut mot natten

Skrikandes krystade ramsor

Att förtära ensamheten

Och ge oss ett svar

Från det universum vi vet finns där

Men som gäckar oss missunnsamt

När vi alla önskar kunna lämna våra liv

För en resa i galaxernas mysterier




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 15:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men allt kan sluta i en kyss och ljuv försoning...

\"Ilskna bär\"...Intressant uttryck.
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity