Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triumf

En ilning av triumf

Igenom min kropp

Den dansar där,

på gränsen till mitt eget medvetande

På gränsen till mitt liv

De små orden du sa

De orden jag aldrig fick höra

Dem du så länge värjt dig ifrån

Du visste vad svaret blev

Du visste jag låg där vaken inatt

Du vet att jag glömde att andas

Du vet att jag svävar för evigt.

För dig




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-17 15:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Njut av sötman...
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity