Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan och körsbärsblom


Genom vår längtan som hägrar
ger jag dig tusen kvistar av körsbärsblom
medan vi vandrar längs gläntor av väntan.

Vem säger oss vart vi ska?

Ingen kan dra sin förväntan
genom oss vackrare än vi.

Och skulle det ändå ske, av tvång, ropar jag:
Sjukdom. Död. Begravning.

Det frodiga gräset växer bara till
där vi älskar som djupast inuti.




Fri vers av Cadena
Läst 391 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-17 18:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
i sin längtan så finstämt men sökande förmedlas känslan genom den goda poesin...ja...
2008-06-22

  Night Soul Woman
Så poetiskt skrivet, vackert:)
Tack för en underbar läsning!
*applåd*och *bokmärkes*
2008-05-21

    ej medlem längre
Här finns rader som måste bevaras - jag bokmärker!
2008-05-20

  Sladjana Zubcevic
\"Det frodiga gräset
växer bara till
där vi älskar
som djupast inuti\"

Vackert och mycket starkt!
2008-05-18

  korpfjäder
Där kärleken flödar är livet vackert. Som gräs. Men om vintrarna är gräset bara längtan - lika vackert för varje själ som bär det.
2008-05-18

    ej medlem längre
Tusen kvistar av körsbärsblom, vilken vacker bild!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena