Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsfördelning lördag kväll


Min man kokar svart vinbärssaft

Äldste sonen pluggar till tenta

Yngste sonen gör chokladbollar

Jag läser och skriver här på Poeter.se




Övriga genrer av eva m h
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 19:56



Bookmark and Share


  papessa
en sådan lycklig kväll
2008-05-20

  Michaela Dutius
Kan genom dina ord känna hemtrivseln och atmosfären i ditt hus.
Väl diktat!
2008-05-18

  Gunilla VIP
Låter som en härlig kväll!
Alla mår bra och gör det
de mår bra av!
För att sedan samlas....
2008-05-18

    snöö
Känner igen mig...
2008-05-17

    Birgitta Wallgren
Låter som en mysig stämning! Här hemma är det mannen på fest, sonen sover över hos en kompis, dottern ritar och jag städar (och tar tjuvpaus på poeter.se!)
2008-05-17

  thyra
Alla har sitt :)
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

eva m h