Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarminne

Så satt vi där
nybadade
på en unken brygga.

Doften av tång
knipsade sönder
allt jag ville säga.

Blodiglar och myggor,
spruckna snäckskal
i vår väg.

Smultron, kaprifol,
tunga syrenklasar
i våra andetag.

Du borstade mitt hår
solen torkade mig
innan jag bytte om.

Sedan låg vi där
svettiga
på nymanglade lakan.




Fri vers av Lynx
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 21:41



Bookmark and Share


  Poetnissa
Jättejättefint! Du kan nog skippa ordet \"en\" när det gäller \"på en unken brygga\". Så fint!!
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lynx