Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lättnadskollaps


en önskan



när de äntligen möts
blir de varse
hur mycket en kropp kan hålla

bara hålla











Fri vers av Vågan
Läst 419 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-18 20:53



Bookmark and Share


  livsdans
Ja...!
2009-02-10

  Bjarne Nordbö
Så innerligt varmt förpackad i litet format. Snyggt.
2008-08-31

  Janis Karlsson
Kramens och närhetens kraft är stor. Välformulerad text.
2008-07-16

  Mangal VIP
Kroppen - känslornas bägare, förmedlare och tummelplats. En text som andas visshet, längtan och förtröstan. Spännade form.
2008-05-28

  J A Nicander
Hur skön text som helst. En omfamnings betydelse i närhetens svaghetsinducerande blivande
2008-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Hålla...som i hålla om...?
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan