Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varning för porrig början ^^


The Bathroom

Hon står i duschen

Hon duschar sådär varmt

Att det känns som att man nästan bränner sig

Och hon fyller hela badrummet med ånga

*

Spegeln på vägen


Är helt täckt av ånga

I den skriver hon

med sitt pekfinger

tre ord.


*


Hon ska komma att tänka på de orden

och den person hon skrev de till

Även efter

Hon sett dem utplånas

och försvinna

När ångan avdunstar




Fri vers av Loviza
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-18 22:01



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Oj vilken fin dikt lovisa! :D
Du imponerar bara mer och mer... !
Bokmärkes ;D
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza