Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din rytm..

Följsam..
i din rytm..
av rörelsers
mjuka vågor
för du mig..
till det underbara
av det ljuvliga...


marew




Fri vers av mare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-18 22:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det låter verkligen som en angenäm resa...
Följsamhet är A & O.
2008-05-18

  Sladjana Zubcevic
Väldigt vackert !
2008-05-18

  Michaela Dutius
Oerhört vacker och berörande i en poetisk form som understryker det du säger.
2008-05-18

  prinscess VIP
vackert
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP