Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måne blå

klandrar du någonsin månen

för att ljuset är för blått?

funderar du över dess hemligheter?

tänk på vad himlen ser -

däruppe finns inga hemligheter inatt

men vi vandrar här nere

ingen aning om vilka ögon

som riktas mot oss inatt

kanske borde vi undra över

vilken verklighet vi speglar

klandrar du någonsin månen

för att ljuset är för blått?

- världen är sällan som vi tror




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-18 23:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
kanske borde vi undra över

vilken verklighet vi speglar


Det borde vi verkligen göra. Allesammans. Ofta.
Och våga öppna oss för möjligheten att världen sällan är som vi tror. Att vi kanske trots allt inte är alltings mått och mål.
Kanske finns vi här för att Någon större än vi ville det och åstadkom det...
Det är 50% chans åt båda hållen, kan man säga...
Själv har jag mött Honom. Det är jag glad för.

\"Måne blå\" är en så fin titel. Som en Ferlin-titel.
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity