Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

dags

att lägga tangentbordet

till sidan

släcka monitorn

och förirra sig bort

i tystnaden.




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-18 23:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland förirrar jag mig mer medan datorn är igång...Men visst, möjligheten/risken finns alltid.
Det finns ju en tystnad vi behöver.
Och för mig brukar det vara så att om jag suttit länge här vid datorn så får jag ont i axlarna och mellan skulderbladen...
Men jag tycker om din avslutning där.
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity