Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du av kärlek

Varma blickar ger du mig
så fylld av ömhets kärlek..
munnen vacker ler på dig
med kärlekens ögon ser du mig..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-18 23:52



Bookmark and Share


    eva m h
Liten men naggande god kärleksdikt! Jag blir varm i hjärtat av att läsa den. Tänk om alla fick uppleva detta! Bökmärkes!
2008-05-20

  Sladjana Zubcevic
Så vacker!
2008-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Värme och mildhet.
Den bär ett mare-signum.
2008-05-19

  Karl-Bo Lundstedt VIP
enorm fin om
kärlekens
\"ögonblick\"...
kb
2008-05-19

  friheten
Vacker och stark beskrivning av kärlek
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP