Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om samkönad kärlek, sensualism och värme. det är många som funderar kring detta, men är verkligen min kärlek mindre värd, mindre vacker än din?


vilset begär

en liten önskan i natten

en bedjan om tystnad

där vi ligger bredvid varann

mörka högar av kläder på golvet

stjärnor som vandrar över himlen

och hälsar våra svettiga kroppar

genom fönstret

där ligger vi,

läppstift över min kropp och din

vi pulserar

mjuka landskap

bredvid ett alltför varmt täcke

en kudde som stillar din skakning

innan vi faller till sömns

i varandras armar




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 722 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-18 23:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oavsett hur man nu ser på detta med samkönad kärlek så är dikten väldigt påtaglig och fysisk.
2008-05-19

  Gronia
åh så underbar, mycket känsla, en sådan text som man blir nykär av.
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity