Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min syn på kärleken

det tilltalar mig när en människa
säger stora ting med små ord
det lockar mig när hon blandar
äventyr med trygghet
det passar mig fint när där finns
lystnad och ömhet i samma andetag
och jag släpper allt när där finns
kärlek och frihet under samma tak




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-18 23:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där är jag helt överens med dig.
Ännu svårare kan det emellertid vara att säga små saker med stora ord.
En del besitter förmågan. Jag menar att Ferlin gjorde det. Och Setterlind.
Poesi handlar ju mycket om att göra en höna av en fjäder i den bemärkelsen att man panorerar och fokuserar det andra bagatelliserar.
En blomma.
En solstråle.
En fågel.
Intressant med de \"paradoxer\" du dukar upp, som egentligen inte behöver vara sådana och enligt min mening heller inte bör vara det.
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity