Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oförlösta skriet

brinnande bakom ögonglober

 vrider halsens senor

vanmakt djävulskap kvider kramp kamp

sliter itu hjärtats kamrar famlar ramlar

samlar skrik

hjärnan domnar

förlamar verkligheten gråter sig in

borrar sig längre längre

djupare dör förgör

gung gung gung

gungar apati




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-18 23:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det måste ....UT!
2008-05-20

  Lena Krantz VIP
Slutet ger en bild som man nog inte vill se
Väldigt bra förmedlat!
2008-05-19

  Maria T
Jag känner att dikten borde skrika ut sin håglöshet
\"samlar skrik\"
2008-05-19

  korpfjäder
En såndär depressionsbotten... gungar gungar vaggar...tröstar.
är gärna där ett tag i mörkret och väntar på koltrasten med dig!
2008-05-19

  mayhem and order
ajaj....snyggt som fasen. ordlek i tempo av blixtar.
2008-05-19

    Maria Malm
Den kändes den..med verkligheten som gråter sig in och gungandet, som avslutas med apati..
2008-05-19

  sol
suck
\"skriet\"

skulle va annorlunda om olikheterna
vore mer accepterade..
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren