Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsbarn

Hon var vacker när hon kom

Hon var vacker där hon stod

Hennes ögon lyste

Hennes läppar som blod

Men hon var blek

Märkt, min själ

Av tidens lek

Svunna drömmar

Svunna hopp

Dränker mitt hjärta

Stjälper en skälvande kropp




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-18 23:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väldigt fint och varligt.
Men både hennes yttre och inre skönhet består, prövningarna till trots.
Det som behövs nu är en varm famn som tinar det frusna.
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity