Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde om dig inatt

Jag drömde om dig inatt

Jag drömde om kärlek

Jag drömde om makt

Jag drömde om dig inatt


Jag drömde om ett paradis

Där andra solar rår

Om stjärnor och månar och längtan

Om livskraft och evig vår


Jag längtade i drömmen

Jag längtar nu

Jag längtar till en ängel

Den ängel som är du


Jag drömde om dig inatt




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 540 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-19 00:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vacker i sin enkelhet.
Så självklart skön.
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity