Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salta blick

Salta blick

Du gråter igen

En upprorisk tanke

Men vad händer sen?


Sköna blick

Vill du le igen?

Du vet väl att jag är

Din egen sanna vän?


Stolta ord

Vill jag höra i mitt öra

Som viskas till mig tyst

Så att ingen ann’ kan höra


Vad ska du göra

När du nu blivit stor

När du nu bryter upp

Från både far och mor


Salta blick

Gråt ej igen

Torka tåren bort

Ta ett steg mot framtiden


Stolta blick

Känn dig glad – och se

På himlen runt omkring dig

Vandrar stjärnorna på rad


Sköna vän

Var glad idag

Din lycka vänder åter

Med din morgondag


Salta blick

Torka bort din tår

Känn vindens varma sötma

När vi nu går mot vår




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-19 00:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Salta blick som blir stolta blick.
Mycket fin vändning där!

De sista raderna är särskilt ljuva!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity