Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionisten

Då livets kantiga hörn vecklades ut i dina mjuka händer
tändes en hypnotiskt brännande sol på rodnande kinder
i en pulserande gryning full av handlös tillit och hopp

På mina revben balanserar din underbara nya trollkonst
som lockar leendet att vakna bakom mulna skyars sorg
en katalysator av hastigt uppflammande kärlek till dig

Genom otaliga verkligheters dörrar vandrar du orädd
viss om att sanningen följer modets brusande tidvatten
med fingertoppar som glöder av beröringens värme
bakom ögon där tiden vågar glittra av återfunnen lycka




Fri vers av Evigt liv
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-19 08:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
i en pulserande gryning full av handlös tillit och hopp

Suveränt!
2008-05-19

  Michaela Dutius
lite gåtfull - mycket vacker
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv