Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens blomstring

Vid bäck av porlande vatten
små blommor i vacker natur
lyser upp livet av blomstring..
bland tallar med gran med fur


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-19 13:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Här går jag med och njuter.
Applåd!
2008-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Härlig naturromantik som jag uppskattar.
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP