Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad skulle de annars göra


den lilla byn har blivit belägrad
av drakar i olika storlekar och kulörer
de blänger irriterat på människor
som förvånat glor tillbaks

inte en enda prinsessa har drakarna hittat
inga troll eller kamplystna riddare heller

bara en massa pensionärer och politiker
sura tanter och hemska barn

var är deras fantasi

drakarna frustar och ryker innan de lyfter
med tunga vingslag försvinner de mot horisonten

*

kvar står en flicka
med armen om en docka

hon saknar deras färger

de gav liv
till en grå vardag




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-17 09:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men bymentaliteten och trångsyntheten ger inget utrymme för färger.
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP