Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det röda varma

Din famn full av kärlek
öser du över på mig..
av det röda det varma
omsveps jag helt av dig


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-19 18:46



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Fint!
2008-05-19

  Bibbi VIP
Ljuvlighet i sin fulländning.
Applåd!
2008-05-19

  Sladjana Zubcevic
Väldigt vackert!
2008-05-19

  aol
härlig vacker poesi
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP