Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annan skikt

 

vi är barn av överlevnad
sorgens hjälpare
där svartprytt amalgam
påminner ögon som
injeserat ett anti rynk
att det finns en existens
utanför NK:s portar
våga se
de finns liv som gått
åt andra håll
vi är barn

maskrosbarn

där asfaltens värme
ger det som behövs




Fri vers av Laijza
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-19 16:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
där asfaltens värme ger det som behövs- helt underbart-ordälskaren i mig jublar....
2008-05-22

  swimsus@gmail.com
Håller med nedstående!
Med den versen fick du verkligen till det, på ett abstrakt men ändå lättbegripligt sätt...
Tycker om det ev tänkta budskap med den här texten samt titel.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang