Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du farlig?

är du farlig?
jag ser dig där i skuggorna
du verkar ensam
är du skrämd?
jag är också ensam
jag kan behöva någon att vandra med
på denna vägen
är det dig jag har väntat på?
är det så att jag saknat dig?
jag hoppas att du är där för att stanna
och göra mig sällskap
därför frågar jag dig igen
är du farlig?




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-20 04:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi är alla farliga.
Framför allt för oss själva.
Andra, som Ted Bundy, har visat sig vara farliga även för andra.
Sedan kan man ju vara lite djungelvild...liksom...
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity