Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid havet

Havet är så djupt gråtet

I grönt skimrar det

Och blått

Och besjunger dina sorger


Skrattar om våren

Om ytan

Men undertill råder mörkret

Ditt mörker


Under broarna

Som transporterar oss

Som döljer våra tankar

Och formar världen


Där finns du och jag

Där finns våra drömmar

Och allt det

Som kunde ha blivit av dem




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 04:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Under alla broar, som Jan Malmsjö sjöng...

Havet, det outsägliga, vilda, vackra...

Här finner jag ett vemod i det du skriver.

Livet är en bitterljuv symfoni.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity